Diensten

Schilders

De schilders van Veenstra zijn echte vakmannen. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten onze vakmannen alles van schilderwerk, onderhoud en herstel. Naast het traditionele schilderwerk, glaszetten, behangen en wandafwerking beschikken wij over een gespecialiseerde afdeling. Hier worden reclameborden gemaakt, bedrijfswagens voorzien van reclamebelettering en staalconstructies of stalen schepen gestraald én gespoten.

Schilders

Coatings

Het stralen en coaten is een aparte afdeling binnen ons veelzijdige bedrijf. Wij houden ons bezig met het conserveren van staalconstructies, tanken, kranen, chassis. Daarnaast voorzien wij stalen schepen en Friese skûtsjes van een goed verfsysteem. In onze vier loodsen – met een totaal oppervlakte van 4200m2 – zorgen wij ervoor dat wij uw producten zo conserveren dat deze langdurig beschermd worden.

Coatings

Belettering

Voortgekomen vanuit het ambachtelijke, decoratieve schilderwerk. Door onze geavanceerde computergestuurde apparatuur maken wij uw ideeën werkelijkheid. Binnen het reclameschilderwerk bieden wij een breed scala aan mogelijkheden, van bouw- en reclameborden tot autobeletteringen.

 

Belettering