100% vakmannen

Al meer dan 50 jaar

Persoonlijk contact
Eerlijke prijzen
Erkende vakmannen
Heldere afspraken

Werken met ons

Het stralen en coaten is een aparte afdeling binnen ons veelzijdige bedrijf. Wij houden ons bezig met het conserveren van staalconstructies, tanken, kranen, chassis. Daarnaast voorzien wij stalen schepen en Friese skûtsjes van een goed verfsysteem. In onze vier loodsen – met een totaal oppervlakte van 4200m2 – zorgen wij ervoor dat wij uw producten zo conserveren dat deze langdurig beschermd worden.

Een goede voorbewerking is essentieel voor een goed eindresultaat. Wij hebben de geschikte machines om iedere klus uit te voeren.

Direct contact opnemen

Voor elke straal- en coatingklus

  • Stralen
  • Coaten
  • Conservering
  • Onderhoud en herstel
Dit doen wij

Dit zijn de Veenstra schilders

Veenstra Schilders Heeg is een schildersbedrijf met zo’n 20 enthousiaste medewerkers. Ons bedrijf is opgericht in 1962. Wij mogen ons al meer dan 50 jaar dé vakschilder van Heeg en omgeving noemen. Wij zijn gespecialiseerd in het stralen en coaten van staalconstructies, tanken, kranen, chassis. Daarnaast voorzien wij stalen schepen en Friese skûtsjes van een goed verfsysteem.

Maak kennis met ons

Zo doen
we dat...

Kies voor de vakmannen van Veenstra, dan weet u zeker dat u jarenlang profiteert van het afgeleverde schilderwerk. Alvast voorbeelden van ons werk bekijken?

Onze projecten