Over ons

Dé vakschilder van Friesland

Veenstra Schilders Heeg is een schildersbedrijf met een compact en enthousiaste team van medewerkers. Ons familiebedrijf is opgericht in 1962. Wij mogen ons al meer dan 50 jaar dé vakschilder van Heeg en omgeving noemen. Wij voeren alle voorkomende schilderwerkzaamheden uit voor zowel bedrijven als particulieren.

Het sign onderdeel binnen ons bedrijf is voortgekomen vanuit het ambachtelijke, decoratieve schilderwerk. Door onze geavanceerde computergestuurde apparatuur maken wij uw ideeën werkelijkheid. Binnen het reclameschilderwerk bieden wij een breed scala aan mogelijkheden, van bouw- en reclameborden tot autobeletteringen.

Stralen en coaten

Het stralen en coaten is een aparte afdeling binnen ons veelzijdige bedrijf. Wij houden ons bezig met het conserveren van staalconstructies, tanken, kranen, chassis. Daarnaast voorzien wij stalen schepen en Friese skûtsjes van een goed verfsysteem. In onze vier loodsen – met een totaal oppervlakte van 4200m2 – zorgen wij ervoor dat wij uw producten zo conserveren dat deze langdurig beschermd worden.

Partners